V aig néixer l’any 1969, en una família Montblanquina de fusters (el pare, l’avi i el besavi, ho eren), i jo per seguir la tradició, vaig estudiar Formació Professional de Fusteria a Valls, però un cop obtingut el títol, vaig continuar els estudis a Barcelona, d’Arquitectura Tècnica, fins l’any 1997. Els dos darrers anys compaginava els estudis, amb pràctiques en un estudi d’Arquitectura. Un cop acabada la carrera, i de tornada a Montblanc, vaig continuar treballant, ara a l’empresa Area-Forma SL, on vaig començar a compaginar les tasques de despatx, amb les visites d’obra. L’any 2000, ara ja col·legiat al Col·legi d’Arquitectes Tècnics de Tarragona, vaig començar a treballar a PROMONTBLANC SLU. En el període que va de l’any 2000, fins al 2014, vaig participar en el procés constructiu de diversos tipus d’obres. L’any 2015 inicio una nova etapa com a professional lliberal, oferint tot tipus de serveis relacionals amb el mon immobiliàri, gràcies a l’experiència recollida durant 17 anys de professió.

image

Experiència professional

Any 2002 Conjunt de 8+2 cases unifamiliars a Cubelles. Col·laboració en la redacció del Projecte, Direcció d’Obra i Coordinació de Seguretat.

 

Any 2003 Edifici de 61 vivendes, local comercial i aparcaments a Valls. Primer contacte amb una obra de grans dimensions: dos soterranis, planta baixa + altell, set plantes tipus i àtic, amb forjat reticular, i ascensor panoràmic en la façana principal. Primera experiència en una Direcció Facultativa amb dos arquitectes, enginyeria, entitat de control… Tasques de direcció d’obra i Coordinació de Seguretat.

 

photo lightbox

 

Any 2003 Camping MontblancPark. Construcció d’un Càmping de Primera Categoria. Urbanització de 9 Ha de terreny verge, construcció de diversos edificis (Restaurant, Sanitaris, Magatzem, Piscines…). Direcció d’obra i coordinació de treballs.

photo lightbox

 

Any 2002 – actualitat  Museu del Pessebre. Construcció d’edifici de nova planta, que albergarà el Museu del  Pessebre de Catalunya. Direcció d’obra i coordinador de Seguretat i Salut.

 

Museu del Pessebre

Museu del Pessebre

 

Any 2005   Construcció de 8 habitatges unifamiliars adossats, i un habitatge aïllat a Cervera. Direcció de l’obra i coordinació dels treballs.

 

Any 2005 – 2009  Construcció de 103 habitatges a Montblanc. Direcció d’obra i coordinació de treballs.

 

Any 2006 – 2013  Conjunt residencial «Sindicat de Cervera», format per dos edificis d’habitatges plurifamiliars, i dos grups de vivendes en filera. Urbanització de la plaça del Sindicat. Direcció de l’obra i coordinació dels treballs.

 

 

Any 2011  Projecte d’Urbanització de l’entorn del Mercadona de Montblanc. Redacció del projecte, i direcció de l’obra.

 

 

Any 2013  Projecte d’Urbanització de l’entorn del Mercadona de Cervera. Redacció del projecte, i direcció de l’obra.